Karafa na víno Horn
Krásná karafa pro všechny milovníky dobrého vína. Neutrální zabarvení skla nezkresluje barvu vína. Číše na obrázku není součástí karafy. Čtěte více

Skladem v e-shopu

1 299 Kč

Popis

Provzdušňování a karafování vína

Karafování a provzdušňování se doporučuje pro mladší, nevyzrálá červená vína s větším množstvím třísloviny. Díky provzdušnění se změkčí a získají jemnější chuť a intenzivnější vůni.

Při karafování je třeba do vína dostat co nejvíce vzduchu. Pro tento účel se výborně hodí Aerator neboli provzdušňovač vína. Přelévejte víno přes Aerator do karafy s širokým dnem tak, aby teklo po skle a na co nejširší ploše přišlo do kontaktu s kyslíkem. Díky tomu se v něm postupně rozvinou všechny vůně a získá čistý a harmonický buket.

Čím je víno mladší a s větším obsahem tříslovin, tím je pro ně karafování prospěšnější a od přelití do podávání by měla uplynout delší doba.

Vína se zvlášť velkým množstvím tříslovin (např. mladé víno Bordeaux či Barolo, španělská Reserva nebo kalifornský Cabernet Sauvignon) lze nechat v karafě před podáváním dvě hodiny i více.

Doplňující informace

Kategorie: Karafy
Materiál: sklo
Barva: čiré sklo
Určení: na víno
Karafa na víno Horn
Karafa na víno Horn

1 299 Kč

Mohlo by vás zajímat

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Nákupní košík